10 mai 2009

Mon dieu, apres rasage c'est tout!


Iete ce zice internetii:

Similar to a scare originally found in Cambodia back in 2005, victims of a new strain of the swine flu virus H1N1 have been reported in London.

After death, this virus is able to restart the heart of it’s victim for up to two hours after the initial demise of the person where the individual behaves in extremely violent ways from what is believe to be a combination of brain damage and a chemical released into blood during “resurrection.”

Daca n-ar fi fake ar fi genial. Imagine this: zombies. Real-live (well not really) zombies! Goody gumdrops!

Oricum ar fi de cacat sa inceapa in Londra unde si-asa sunt toti oamenii zombificati. Imagine what would be born out of inbred zombie sex. O noua Lady Di! Si nimeni nu-si doreste asta.

Overall, toata chestia cu gripa porcina e periculoasa deoarece, ca sa o citam pe artista si chanteuza poporana a Romaniei, Elena Carstea: "Barbatii sunt porci". Therefore, probleme. Acum, intrebarea se pune: shemales, sunt mai mult barbati sau mai mult femei? Sunt porci sau scroafe? Sau amandoua? Ce gene predomina, cele porcine sau cele...tot porcine e si la femele... 

Dar si mai grav...midgetii, fiind niste oameni mai mici, au sanse mai mari de imbolnavire deoarece seamana mai mult cu porcii (ca statura si ca facial features si ca obiceiuri gastronomice si sexuale) ??????

ACK!

Un comentariu:

Emanuel Lazarescu spunea...

Stia Romero ce stia. Land of the Dead :-))
Perfect de acord cu tine, la chestia cu Londra! Zombi ar trebui sa apara mai intai la noi! :-D