23 mai 2009

Breaking News!

Din Cancan, ca ce pula calului...

1. Miron Cosma acuza: Ecaterina Andronescu e vinovata de moartea Oliviei Cretan!

Unu' la mana ca habar nu am cine dumnezei e Olivia Cretan. Poate una care o lua la Cretz. Din cacate, daca dau click pe link-ul de pe site-ul Cancan ce ar trebui sa duca la articol, nu mi se incarca. Ori e futut site-ul ori browser-ul meu e un ignorant grobian si nu vrea sa am acces la evenimentele socio-culturale romanesti. Cel mai probabil ca e futut site-ul si Olivia Cretan e o nimenea care o lua la partzau. Cautand pe google "Olivia Cretan" nu am gasit decat reclame la Grecia. Ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca Olivia Cretan aceasta ar fi de fapt un shemale grec. Care o lua la Cretz. Problema se pune astfel acum: ce treaba are cu Miron Cosma sau cu Ecaterina Andronescu.

Oricum, important e ca a mai murit cineva. Un semn bun ca suprapopularea e un mit. Ca si drepturile copilului si inteligenta la pisici.

2.  Monica Tatoiu: Cand le-am zis parintilor ca nu mai sunt virgina mama aproape a lesinat iar tata nu a mai venit acasa 3 zile!

Lipsa virgulelor apartine site-ului.

Empatizez cu saraca Muica Futoiu, tinand cont ca viata in epoca de piatra era grea. Pe langa faptul ca aveai de-a face cu fenomene SF gen foc, vant etc., trebuia sa faci fata si pudibonzilor. Exact ca la biserica. De unde tragem concluzia ca biserica este in epoca de piatra si toti popii sunt Captain Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaveman.

3. Momentele pe care Cosmina PAsarin vrea sa nu SI LE mai aminteasca

Din nou, titlul apartine celor din cancan. Sau, mai bine zis CAncAn.

In mirificul articol se vorbeste despre drama Hallmark-iana a Pizdinei Pasarin care a ramas in curu' gol pe un podium si a ramas deprimata tot restul vietii. De parca nu si-a aratat lindicu' prin Playboy. Da' in Playboy e artaaaaaaaaa :(

5 comentarii:

Alina spunea...

olivia cretzan e de fapt vasilica cretzan...tuta aia care s-a sinucis ca a luat 7 in teza cu subiect unic si ea avea numa medii de la 8 in sus si era fata desteapta si a socat pe toata lumea ca s-a sinucis blah blah

Anonim spunea...

Sunteti niste javre si niste jigodii. Nu aveti niciun drept sa comentati despre fata aia,dar Dumnezeu e sus si o sa primiti exact ce meritati pt ca sunteti niste rebuturi de oameni,si sper din tot sufletul sa va primiti rasplata cat mai curand.

Anonim spunea...

Esti o tampita,javra nesimtita Alina!

Anonim spunea...

As vrea sa stiu cine esti ca te-as pune la punct fata in fata,sa nu mai ai vreodata tupeul sa vb despre Vasilica.

Anonim spunea...

Iar tu,tampitul cu forumul asta,daca n-ai ce face cu viata ta de cacat,sinucide-te! Astia meritati o asa soarta,nu fata aia.