24 aug. 2009

Si iarasi stiri...

It's that time again:

Libertatea

1. Naomi iar a fost la Mamaia unde a avut fitze de mirandolina si i-a amenintat pe unii ca ii "distruge la OTV". Evident ca asta s-a intamplat pentru ca doamna domnul nu a castigat niciun premiu. Ce ma enerveaza extrem: nu am vazut decat franturi din fantasticul festival si niciuna din concurente nu era Naomi. Una era grasa si imbracata ca un discobol.

2. Doamna Alexandra (C)ariciu semneaza un articol numit «Dârţă s-a dat la băiatul meu!». Data fiind incultura mea in ceea ce priveste lumea mondena autohtona, m-am simtit fortat sa citesc articolul. Se pare ca e vorba despre un hairstilist (a se citi "homosexual cu foarfeca") care a pus mana la pipi la un copil. Muma copilului spune cum ca al sau plod i-ar fi zis urmatoarele:  «Mami, Marian m-a invitat la el în cameră să-mi dea dulciuri primite din străinătate». Acum, intrebarea care se pune este: Domnul Marian face trafic cu penisuri caramelizate? Ca altfel de dulciuri nu cred ca ar avea un hairstilist.

3.  Cioacă, cercetat pentru furt. A furat-o pe Elodia???

CLICK

Absolut nimic interesant. How very depressing.

CAN CAN

1. Madonna se teme ca va fi asasinata la Bucuresti. Singurul mod prin care Madonna poate fi omorata este sa fie impuscata in cap pentru ca asa se procedeaza la zombies. Nimeni nu vede cat de penibila a ajuns, saraca de ea?

2. Naomi a fost vazut/a la petrecerea hairstilistul cu plozi. Nu facea nimic cu plozii pentru ca nu erau suficienti de dezvoltati acolo jos.

3. De vina pentru criza economica este gripa porcina. Sure, blame it on the fat women!

4. Jordan (o boratura odioasa) a fost facuta "taratura" cand astepta sa-si ia un kebab. Dupa ce a fost casatorita cu Peter Andre, cred ca "taratura" e un compliment.

3 comentarii:

christopher spunea...

never thought i'd end up saying she's really messed up. never ceases to disgust

Anonim spunea...

madonna care este gen

Nightwane spunea...

Madonna care suntem, gen.
Because they're us and we're them.