8 mai 2008

More 2008 music

1. Alice in Videoland - She's a machine

Era si cazul sa scoata ceva nou (din 2005 n-au mai scos nimic). Din pacate, She's A Machine nu se ridica la nivelul lui Outrageous din 2005 si cred ca e cel mai scurt album al lor (are 26 de minute). Oh well. De ascultat: Numb (cea mai misto de pe album), Who's That Boy, Weird Desire.

2. The Presets - Apocalypso



Mult mai electro decat albumul precedent (Beams). It's actually very nice and danceable  and much better than Beams (desi si asta mi-a placut f mult la vremea lui). De ascultat: Kicking and Screaming, This Boy's In Love, Together, Yippiyo-ay.

3. Santogold - Santogold

Romania e cam in urma cu muzica. I mean, for fuck's sake, REPUBLIK au scris despre Santogold la 10000 de ani dupa ce a scos single-ul "L.E.S. Artistes". Acuma nu ca REPUBLIK ar fi cine stie ce autoritate in materie de muzica but it just goes to prove faptul ca Romania e in urma cu muzica (si cu multe altele, na poftim). Anyway, Santogold. Suna a M.I.A. at times (ceea ce e bine pt ca ne dam in vant mult dupa M.I.A.) si at other times a alte chestii pe care mi-e lene sa le asociez unor formatii. De urmarit si pe viitor. De ascultat: L.E.S. Artistes, Creator (M.I.A. pur), Say Aha, Starstruck, Anne, My Superman.
De apreciat faptul ca, desi este nu alba, a reusit sa nu sune a Beyonce sau alte porcarii.

4. Alte muzici misto despre care mi-e lene sa scriu mai mult decat numele si titlul albumului:

Gnarls Barkley - The Odd Couple
Cut/Copy - In Ghost Colours
The Evangelicals - Midnight Vignette
These New Puritans - Beat Pyramid
Jim Noir - Jim Noir
The Kills - Midnight Boom
Neon Neon - Stainless Style
Excepter - Debt Dept.
Clinic - Do It!
Frightened Rabbit - The Midnight Organ Fight

5. VELOCIFERO.

The new Ladytron album is here.
Detalii alta data. Acum poza.

Niciun comentariu: