21 iul. 2009

Stiri din cur

Libertatea spune:

1. "S-a luat legatura cu spiritul lui Michael." Se pare ca Michael a zis ca se afla intr-un loc inconjurat de fericire. Adica de copilandrii. Cu rauri de ... lapte. This is so wrong. 

2. "Hoţ de chiloţi bărbăteşti, în Germania". Se pare ca respectivul individ nu fura chiloti murdari ca sa-i miroasa (desi asta ar fi singurul motiv logic). Politistii nu au o explicatie inca, doar au gasit acasa la individ chiloti cu tona, spalati si aranjati frumos. Intrebarea care se pune este: cine dracu' are fetishuri din astea cu spalat si impaturit chiloti? (In afara de femei, of course).

3. Stirea cu "acuzat ca a facut sex cu un caine" nu mai este pe site, se pare. 

CLICK zice:

1. Amanta porno-consulului s-a vrut "Lady Dracula". Da, cea mai facila gluma ar fi: "ha ha ha, ca sa suga mai bine!". Dar nu, poate dansa chiar s-a vrut o mirandolina cu aspect si respect. SAU POATE A VRUT SA SUGA MAI BINE HA HA HA!

2. Paris Hilton spune: "Imi place MARE!" Nu aveam niciun dubiu. Nici macar nu ma screm sa comentez. DA' II PLACE MARE CA S-O SUGA MAI BINE HA HA HA!

3. "Maruta, 700 euro pe ora ca sa dea din gura!" Evident, e vorba de hostare de evenimente etc. Dar, pentru 800 de euro, O SUGE MAI BINE? HA HA HA!

CanCan:

1. CanCan  ne arata cum pulangistul Mihaelei Radulescu este frecat pe spate la plaja de catre un barbat. Impreuna cu poze multe si comentarii lascive. Astept cu interes ziua cand voi vedea poze cu Mihaela Radulescu frecata pe spate cu sarma ghimpata in Insulele Maldive (sau unde natia ei s-a retras).

2. "Isterie in cinematografe la Ice Age 3". Desi ai crede ca este o stire despre un penis enorm care s-a pravalit peste spectatori in timpul filmului, este doar vorba despre o banala stire cum ca mizeria de film a avut incasari foarte mari. Intr-o tara in care un film ca Ice Age 3 e pe locul 1 la Box Office, intr-o tara in care lumea citeste blogurile lui Mircea Badea, Zoso si al Simonei Sensual , nu mai putem decat sa ne umplem de benzina si sa ne dam foc. Preferabil cat mai aproape de o maternitate.

3. Cancan spune ca hotul de chiloti barbatesti, a furat chiloti murdari. Well, much better! Sunt sigur ca ii folosea pe post de anesteziant pentru nevasta-sa.

Concluzie: dintre toate ziarele, Click castiga detasat pentru ca ofera material facil pentru glume cu pula.

Niciun comentariu: