25 nov. 2010

Doamne, mare ti-e beletristica!

Din vastele anale ale literaturii romantice, site-ul "Librarie.net" ne pune la dispozitie sinopsisuri edulcorate ale unor carti pentru florarese insingurate.

Iata cateva crampeie vomitiv-amoroase din aceste mirifice tomuri care contin aventurile unor femei care: sunt speriate de barbati, devin prostituate dar gasesc dragostea adevarata, refuza sa hiberneze (pardon?), sufera de sindromul Stockholm etc etc.

Castelul dintre Stejari

Fiind nevoita sa se intretina, se angajeaza ca domnisoara de companie la batrana doamna Peneloppe Stewart care traia intr-un castel in apropierea Londrei. Se ataseaza repede una de alta, iar cand apare si nepotul Elias, Caroline se indragosteste de el. Dar in viata acestuia exista extravaganta si posesiva Beatrice care avea planurile ei cu Elias...

Fiul gradinarului

Jessica nu-si credea ochilor. Acesta era oare adolescentul brutal si insolent care o chinuia acum cincisprezece ani? Da, atat de diferit si totusi usor de recunoscut, cel din fata ei era Carter Malloy. Devenise un arhitect renumit si... ce barbat!

Iubire din trecut

Soarta insa ii fu potrivnica, pentru ca acolo, il intalni chiar pe cel de care dorise sa fuga, pe Hugh Grey insusi. In scurt timp, tanara realiza, de asemenea, ca barbatul o dorea foarte mult — la fel ca inainte — dar era... simpla atractie fizica, iar tot ceea ce vroia Annabel era... sa fie iubita.

Minunile dragostei

Si, cu toate ca parea atras de ea, o facu sa inteleaga foarte clar ca ceea ce simtea fata de ea era numai o dorinta, nu dragoste...

Vis si Cosmar

Desi Jonathon o asigurase ca va fi doar o casatorie formala, Sophia intelese cu timpul ca trebuie sa-i devina cu adevarat sotie.

Ratacita in Desert

Curand, Melissa se trezeste prizoniera alaturi de sora ei, dar constata ca nu vrea sa scape de cel care-i pusese la cale rapirea...

Iubire Inocenta

Isi pierduse casa, n-avea niciun ban si fusese parasita pe o insula necunoscuta, cand l-a intalnit pe Adam Kanaris, care va sari imediat in ajutorul ei. Intr-o clipa, i-a schimbat complet viata, oferindu-i o slujba si adapost in vila lui luxoasa.

Subjugati de iubire

In urma unui tragic accident de avion, Dinah ramane orfana de ambii parinti. Este incredintata unei rude indepartate, a carei pupila devine.

Dreptul la fericire

Si totusi, minunea se intampla. Nu numai ca n-o ignora dar ii demonstreaza ca e foarte interesat de ea. Si totusi s-ar fi putut incheia fara piedici daca n-ar fi intervenit Lisa Harlow, hotarata sa le puna bete in roate.



Inca o sansa

Ei bine, poate ca era o nebunie sa accepte, dar Megan nu-si putea permite sa hiberneze tot restul vietii. Trebuia sa demonstreze ca evoluase de la stadiul de fraiera sentimentala parasita...

Condurul de sticla

Darcy avea in sfirsit ocazia de a fi aproape de Reed si de a petrece o scurta vacanta in Florida. Dar rolul iubitei lui Reed, pe care trebuia sa-l joace, avea sa-i aduca deopotriva lacrimi si fericire

Vis de adolescenta

Si, intr-adevar, in timpul cat este nevoita sa imparta spatiul cu el, Sally descopera, pe propria-i piele efectul devastator al acestui barbat. Va iesi oare teafara dintr-o asemenea experienta?...

Nopti tropicale

Verna intampina destule probleme, si pe deasupra mai apare si Madeleine Cunningham, cu ganduri de casatorie!

O oaza de liniste

Oraselul Coloma, din satul Wisconsin, reprezinta pentru Alexa o oaza de liniste. Se stabilise aici, sau mai bine zis se “refugiase”, la o pepiniera de conifere.

Iubire nestinsa

Totusi, este deja sigura ca se va intampla ceva foarte placut intre ea si un pasager: contele Paul Vansini. In cazul acesta, de ce oare doctorul Lindsay, un englez distant si fara umor, incearca sa strice totul?

Sian

Era ceva normal, se gandi Annabel, ca dupa zece ani Caird Gloster sa apara din nou in viata ei exact pe acel feribot, in timp ce ii era rau de mare. La fel de normal era si faptul ca el intelese imediat ca Sian era fiica lor. O fiica despre care nu-i spusese niciodata... Ei bine, n-avea sa intre pur si simplu in viata lor dupa tot ce facuse.


Daca sunteti o florareasa insingurata sau o postarita deprimata, va recomand cu efervescenta aceste lecturi. Doamne-ajuta!

9 comentarii:

Anonim spunea...

This post provides clear idea in support of the new
users of blogging, that really how to do blogging and site-building.
Here is my web-site slow computer

Anonim spunea...

wonderful issues altogether, you simply gained a logo new reader.

What might you suggest about your post that you made some days in
the past? Any certain?
My web site > van nelle zware

Anonim spunea...

Greetings! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading through your posts.
Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over
the same subjects? Thanks for your time!
Also see my site :: old holborn tobacco

Anonim spunea...

Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform
are you using for this website? I'm getting tired of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.
my web site - golden virginia

Anonim spunea...

constantly i used to read smaller articles that also clear their motive,
and that is also happening with this piece of writing which I am reading
at this place.
My web site > amphora pipe tobacco

Anonim spunea...

fantastic points altogether, you simply won a logo
new reader. What would you suggest in regards to
your put up that you simply made a few days in the past?
Any positive?
Feel free to visit my page ... drum tobacco

Anonim spunea...

Wow, this paragraph is fastidious, my sister is analyzing such things, so
I am going to let know her.
Also see my page: immobilienalanya.net

Anonim spunea...

Good post. I learn something totally new and challenging on blogs
I stumbleupon every day. It's always exciting to read through articles from other authors and use a little something from their sites.
My site > boligityrkia.net

Anonim spunea...

An interface that сan hеlρ yοu
exесute with other qualifіed ρrofessionals.
Unsecuгed monies mean thаt you are doing anԁ have prepаred everythіng well, thoѕе monthѕ wοuld pass by quickly and
уou'll be perceived as an insult. If business you are writing on? This is not necessary to begin a tiny organization.

Look at my page reilingen.de